ŞEHİT RESUL ELHAN İLKOKULU
AŞAĞICUMAFAKILI KÖYÜ AŞAĞICUMAFAKILI KÜME EVLERİ AŞAĞI CUMAFAKILI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 135 SORGUN / YOZGAT

VİZYON

Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre ilgili ve duyarlı, nitelikli, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş ahlaklı ve kültürlü bireyler yetiştiren ve ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

21.yy bilgi ve becerilerinden haberdar, teknolojiyi kullanmayı bilen, vatandaşlık kavramını hisseden, öğrencileri kendi başına öğrenmeye yönelten, öğrenen kuşakları iyi tanıyan ve analiz eden, işbirlikçi çalışmayı önemseyen ve geleceğe dokunmanın yolunun düşünce gücü özgür, hayal gücü geniş, değerler kavramını içine sindirmiş bireylerden geçtiğinin farkında olan, bilgiyi paylaşmayı seven çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Normal Öğretim

Soba

Pansiyon Bilgisi

Yozgat Merkez´e 41 Km Sorgun´a 7 Km uzaklıktadır.

Aşağıcumafakılı Köyü